Groepen stellen zich voor

 

Psy-Quo
Harelbeekse rapper. Meer info vind u op www.myspace.com/psyquo.
Contact & boekingen: psyquo@gmail.com
Gsm: 0472/65.75.66

 

Hello,
Voor de gitaarfreaks onder jullie bekijk en luister eens op: www.jurgendemeyere.com

Thanks!

 

Bottled in Belgium
Bottled staat steevast garant voor een hoogst explosieve cocktail met als basis een gerijpte fond van Rock en Pop klassiekers uit zeer diverse oogstjaren. Alles wordt heel vakkundig gemixt en geshaket en natuurlijk overgoten met de nodige portie pure Rock’n Roll en dit alles wordt u aangeboden in een aangepast XXL-longdrinkglas zodat u een maximale ervaring zult beleven van zowel de smaak, de geur en het typische geluid.
Geserveerd door stuk voor stuk ouwe ratten in ’t vak en dat geeft vuurwerk, wees daar maar zeker van. Ze maakten ooit deel uit van bands zoals Big Bang, Blind Act, Workingmen, Pilly Pilly, Curfew, enz. …Gekende gezichten dus, die niet aan hun proefstuk toe zijn. Wees dus gewaarschuwd!

Voor al uw feesten, braderie’s, personeelfeest, verjaardag of gewoon voor het plezier.
Voor sfeer te brengen in uw restaurant, of een dansnamiddag in revalidatiecentrum of verzorgingstehuis. Ik bied u een muziekrepertoire voor 35 jarigen en ouder . Ik speel keyboard en zing met warme stem, zodat je aangename momenten kunt beleven.
Een Tango, een Wals, een Rumba, een Slow, een Twist of een duivelse Rock waar je van beeft, en dit alles voor een aannemelijke prijs. Neem gerust contact met ons voor verdere inlichtingen
.Jesse is daar voor U.
Neem contact met ons voor een afspraak.
Gsm: 0475/ 71.51.00 . Fax: 056/ 44.32.79
Jesse@jesse-vanmeer.com
www.jesse-vanmeer.com

 

Lightnin’ Guy & the Mighty Gators
Blues / Roots Music / Funk
"The Blues is a Vital Organ"

www.myspace.com/lightninguythemightygators

 
The Desert Rosies
Wij zijn The Desert Rosies en zijn op zoek naar optredens
we spelen muziek in den genre Rock 'N' Roll en bikke langs den TOOL kant
Willie Boy  &  Friends
Solo, duo, trio, 4-man..    Allerhande stijlen en diverse bezettingen
(fifties, sixties, seventies, rock'n roll, soul, country, pop, americana, singer-songwriter)
0494 38 26 91
Zowel luisterconcerten als ambiance, huwelijksmis, braderie, recepties, walking-dinners, verjaardagsfeestjes, communies, enz.)
 
One-Vision
Coverband One-Vision, de partyband van West-Vlaanderen, met ervaren muzikanten en ex-leden van de voormalige The Bastards band en enkele ex dust leden.Een band met stomende covers van vroeger tot en met nu.
Contact: Claeys Steve 0473/505 701
 
The Mere Exposure
Twee jonge kerels brengen experimentele postrock.Hiervoor beperken ze zich tot een gitaar, een drumen een ferm uit de kluiten gewassen loopstation.De drummer slaat er soms op los bij de folkrockgroep.Folgazŕn en de gitarist verdiende eerder zijn pluimen
bij het stopgezette "one". Breed uitgesmeerde klanken die langzaam je rug masseren, je moet het maar doen! (bron: hippodium.be)
www.myspace.com/themereexposure : 0474/34.71.20
 
Not Bad!
Not Bad! Pop ,rock en blues van Beatles over Clapton tot en met CCR. Kortom deze band speelt toffe muziek.Not Bad! Brengt "Live" een gevarieerd programma van muziek uit de jaren 60, 70 en enkele recente nummers.Info : www.notbad.be . Contact : lommaert.rudy@skynet.be
 
Hallo wij zijn PLANET REBOOT en wij komen uit moen.
wij spelen punk rock, rock,... (covers van: simple plan, blink-182, anti-flag,...)
neem zeker eens een kijkje op onze myspace!!! : www.myspace.com/plreboot
grtz en tot het volgende optreden
 
We Seem To Have Misplaced Our Igloo
Info: http://www.myspace.com/weseemtohave Contact: weseemtohave@gmail.com  Jong bruisend talent uit het West-Vlaamse Kortrijk die een mengelmoes van rustige, alternatieve en chille indierock speelt.
 
C-life
www.c-life.be
Ambiance, uiterst dansbaar, tophits, gevarieerd, en keigoe gebracht, dat zijn de ingrediënten van C-life
The Black Diamonds Een coverband met pop/rock nummers van de jaren '60, '70, '80, '90 uit Zuid West-Vlaanderen. Voor meer info, bezoek www.blackdiamonds.tk (mét demo's) of mail the_black_diamonds@hotmail.com
 
Two Nights in Paris
www.myspace.com/twonightsinparis
Two nights in Paris is een band uit de omgeving van Kortrijk.Het genre is moeilijk te bepalen , het schommelt ergens tussen rock, punk en hardcore.Onze voorkeur gaat naar gezellige jeugdhuizen en kleine festivalletjes.Vraagprijs : transportkosten en gratis drank.
Meer info vind je op onze site
 
Roadliner
http://www.roadliner.be/
Onze band:
“Roadliner” (de vroegere Young Byrds 1983-1985;The New Byrds 1985-1990)
Genre
: hedendaagse countryrock met blues invloeden. ( The Hellecasters, Garth Brooks, Gretchen Wilson, enz…)Tevens staan wij in voor de begeleiding en vaste band van Franscesco Planckaert.
In 2004 wonnen we te Nederland de S.C.P.O Awards als beste Belgisch/Nederlandse liveband.Al jaren spelen we op festivals en uiteraard in de intiemere muziekcafe’s voor de muziekliefhebbers.

 

Choro Original
Choro Original brengt u op ontdekkingsreis naar een bij ons onbekende volksmuziekvorm uit Brazilië. Choro ontstond aan het eind van de 19e eeuw in de stad Rio de Janeiro. Die muziekstijl vermengt Europese volksdansmelodieën (zoals polka, scottisch, vals) met Afro-Braziliaanse ritmes en melancholische indianenmuziek. Dit rijk Braziliaans patrimonium is eveneens een van de bronnen van de samba, de bossanova en heeft vele componisten van klassieke muziek geïnspireerd.
Contact en demo zijn beschikbaar via choro.original@hotmail.com
 

The Vibes
http://www.thevibes.be
Wij brengen u stomende, populaire nummers, zowel oude krakers als hits uit de huidige Afrekening van StuBru (100% live), aangevuld met eigen nummers. Een muzieksamenstelling die u nergens anders vindt . Wij passen onze playlist altijd aan aan het publiek. Het muzikale niveau maakt The Vibes tot een top 40/100/ allround formatie waardoor wij met ons brede repertoire overal inzetbaar zijn. Dus voor ieder wat wils.

Denwood & Friends
http://www.denwood.be
info@denwood.be
GSM : 0475/9200695

voor een namiddag- en/of avondvullend programma op maat, verjaardags- en/of privéfeest, huwelijksmis en/of receptie, jubileum, aperitiefconcert, café-chantant, kroegentocht, e.a.
optredens solo, in duo, trio, quartet
 

Green Onions
http://www.greenonions.be
geert.omey3@pandora.be
GSM : 0473/481537
A musical flashback through the sixties
Ambiance verzekerd !!

 

The Famous Disco Explosion
http:/home.tiscali.be/discoexplosion
discoexplosion@tiscali.be
GSM : 0475/892431
Als de jaren 70 uw ding is dan moet je ons hebben !!